Kyllä lainsäätäminen toimii Suomessa!

Perintätoimi on ollut Suomessa luvanvaraista toimintaa aina vuoden 2018 loppuun saakka.

Joku älypää keksi sitten eduskunnassa v.2017…oliko Lindström mitä luin, että muutetaan se rekisteröidyksi toiminnaksi…hiton hieno idea!

Lakialoitetta kun tossa tutkailin niin sinne oli kirjoitettu mm. perintälain rikkomisesta taloudelliset sanktiot….jonka joku vatipää halusi sieltä pois vedoten siihen että ulkolaisia perintäyhtiöitä on vaikea ikäänkuin sakoittaa, KIVA!

Eräs kansalainen on ollut yhteydessä AVIin ja kysellyt näiden rikkomusten seurausta perintäyhtiöille….vastauksena sai että ei voida kuin jäädyttää toiminta hetkeksi….kun ei tarvia lupaa niin ei voi sitä myöskään ottaa pois.

Näin myös tuon lain valmistelussa olleita lausuntoja…
Hilkka Laikko on antanut lausunnon velallisten tuki ry:n nimissä…oli oikein erikseen maininta että lausunto on SALATTU!!

No tuo lausunto kyllä varmaan Hilkalta saadaan. Herää TODELLA ISO KYSYMYS kuka meillä laatii lait velallisia varten? Eduskunta vaiko perintäyhtiöt? Alan todella vahvasti kääntymään itse jälkimmäiseen. Syynä seuraava…kaikki viimeaikaiset lait jotka helpoittaisivat velallisen asemaa suomessa on torpeedoitu järjestelmällisesti. Kaikki mitkä vaikeuttavat meidän asemaa on mennyt läpi.

Oikein tekemällä tehty näille firmoille loistava pelikenttä Suomessa köyhien kustannuksella…voivat sikailla mielin määrin ilman mitään rangaistusta. No onko meillä mitään mahdollisuutta näiden paskojen kanssa… yksi heräsi mieleen….tämä rekisteröinti….se tulee joka ainoalle perintäyhtiölle eteen kun tätä vuotta on 6kk kulunut eli siirtymäaika loppuu. Joten työnnämme aviin joka näistä rekisteröinneistä päättää niin paljon kuin vain löydämme näitä laittomia perintätapauksia…joka ainoan….katsotaan jos antavat kyseisten firmojen sen jälkeen jatkaa toimintaa tässä maassa niin nostettaan siitä sellainen meteli että HELVETTI JÄÄTYY!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa